Værd at vide

OPKØB OG TØMNING AF DØDSBO

Oftest stillede spørgsmål

Tager det lang tid at rydde en bolig og hvor lang tid går der før vi går i gang?

Det kan variere en del, men de fleste boliger har vi ryddet på 1-2 dage. Vi bestræber os på at komme i gang indenfor en uge, hvis det passer med jeres tidsplan.

Hvilke effekter opkøbes?

Vi køber som udgangspunkt alle de ting der er i boet. Hvis man kun ønsker at sælge enkelte effekter kan dette også lade sig gøre, så længe det har vores interesse.

Rydder PrimoBorydning alle slags dødsboer?

Hos PrimoBorydning rydder vi alle slags boliger, og vi lader os ikke begrænse af hverken affald, rod eller andet.

Praktisk viden for arvinger

Ting med affektionsværdi

Sørg for at have afhentet alle ting med affektionsværdi fra dødsboet inden vi går igang. Er der ting I mener befinder sig i boet, men som I ikke har kunnet finde under jeres gennemgang og opdeling af boet, så fortæl os endelig om det.

Vi finder ofte ting når vi begynder at rydde boet, som det ikke er lykkedes at finde i første omgang, og vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde tingene til jer.

Skifteretsattest

Det er vigtigt at der foreligger en skifteretsattest inden vi kan påbegynde borydningen. Skifteretsattesten er arvingernes bevis for, at de nu råder over boet og dets indhold.

Det er muligt at få en vurdering og pris på borydningen inden skifteretsattesten foreligger, men det er ikke muligt for os, at gå i gang med rydningen, inden boet er fordelt blandt de efterladte.

Advokatråd

Står I og mangler en advokat til behandling af dødsbo eller konkursbo, som kan rådgive i valg af bobestyrer, regler for salg eller køb af et dødsbo eller konkursbo og meget mere, så anbefaler vi Juristfirmaet.

Danmarks Domstole

Danmarks Domstole kan give dig mere viden om de mere formelle spørgsmål, som eksempelvis kan være:

  • Hvad gør skifteretten?
  • Udgifter i boet?
  • Behandlingsformer af et dødsbo
  • Tidsfrister
  • Gældsansvar
Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.