Tømning af dødsbo

Tømning af dødsbo til landets bedste priser

Tømning af et familiemedlems dødsbo, kan være en hård og uoverskuelig opgave. Hos Primo Borydning står vi klar til at hjælpe, og vi kan tilbyde Danmarks billigste tømning af dødsbo. Vi tømmer både plejehjem, ældreboliger, plejecentre og plejeboliger, og vi står til rådighed i hele Jylland og på hele Fyn.

Vi er en familievirksomhed med ekspertise og mange års erfaring med rydning og tømning af dødsbo. Vi ved, at det kan være en følelsesladet proces, og derfor bestræber vi os altid på, at den bliver nem, enkelt og effektiv.

Vi tømmer alle slags dødsbo

Primo Borydning tømmer alle slags dødsbo hurtigt og effektivt uanset omfanget af opgaven, og vi lader os hverken begrænse af affald, rod eller andet. Vi rydder det hele på en gang, så du kan spare både tid og penge, da du undgår at skulle leje trailer, rydde op og bruge tid på at affaldssortere alt det, der skal smides ud.

Det gælder alt fra gårde og større boliger til lejligheder og sommerhuse.

Vi sætter kunden i centrum hver gang, og du kan derfor være sikker på, at tømningen af dødsboet foregår med både respekt for den afdøde, men også med både respekt og forståelse for den situation, som I efterladte står i.

Hvad skal der fortages inden vurdering?

Der behøver ikke være fjernt noget før der ryddes. Dog skal alle de genstande og møbler i selv vil beholde være taget ud.

Sådan foregår en tømning af dødsbo

Når du har taget kontakt til os om et dødsbo, du ønsker skal tømmes, er processen derfra enkel og effektiv. Vi bestræber os på, at det hele er klaret inden for en uges tid.

Vi aftaler først en dag, hvor vi gennemgår dødsboet, hvorefter du vil få en pris på, hvad det vil koste at få det tømt. Efterfølgende kommer vi ud og tømmer vi dødsboet. Vi tager det hele med, og vi fjerner både gardiner, gulvtæpper, hårde hvidevarer og alt andet, så der ikke er noget tilbage, der efterfølgende skal håndteres eller sortes af jer.

Hvad er tidsrammen for vurderingen?

Vurderingen vil ofte tage omkring 40-60 min. Hvor boet vil blive gennemgået. Derefter vil i få sendt et tilbud. Hvis i takker ja til det tilbud, skal der udfyldes en kontrakt omkring forløbet på rydningen. Vurderingen er gratis uanset om du siger nej eller ja.

Det koster tømning af dødsbo

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for tømning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for tømning af hus:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi (opkøb). Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.