Opkøb af dødsbo

De bedste priser på opkøb af dødsbo

Hos os får du altid de bedste priser på opkøb af dødsbo og borydning. Står du pludselig med et dødsbo, du skal tage stilling til? Hos Primo Borydning står vi klar til at hjælpe dig, og vi opkøber dødsbo til en god og fair pris. Hvis ejendelene i dødsboet ikke har nogen værdi, kan vi ligeledes stå for rydningen af dødsboet. Vi varetager rydning, tømning og køb af dødsbo med stor professionalisme.

Vi er en familievirksomhed med ekspertise i køb af dødsbo og opkøb af alle slags bo og indbo, og vi står klar til at hjælpe i forbindelse med både dødsbo, plejehjem ældrebolig, plejecenter og plejebolig. Vi står til rådighed i og omkring Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland og på Fyn.

Vurdering af værdi i et dødsbo ved opkøb

Når du står med et dødsbo, som du ønsker at komme af med, er det vigtigt med vurderingen. Der kan være designer møbler, antikke møbler eller andet værdifuldt iblandt indboet, som vil kunne modregnes i den pris, vi tager for at rydde dødsboet.

Hos Primo Borydning er der specifikke effekter, som vi særligt interesserede i, og som vi gerne opkøber fra dødsboer. Det er blandt andet:

  • Design møbler
  • Møbler i teak og palisander
  • Porcelæn
  • Lamper
  • Keramik
  • Guld og sølv

Det er primært disse effekter, som vi opkøber og modregner.

Vi giver altid gode og fordelagtige priser. Vi køber ikke nogen former for køkkenudstyr.

Håndtering og vurdering af køb af dødsbo

Når vi hos Primo Borydning står for opkøb eller rydning af et dødsbo/, foregår det med kunden i centrum. Vi er som firma vant til at sætte os ind i den svære situation, som I efterladte befinder jer i, og vi klarer derfor opkøb af dødsbo hurtigt og professionelt, så processen bliver så enkel og effektiv som overhoved muligt.

I kan selv vælge, om I ønsker at sælge hele boet i en totalløsning, eller om I blot ønsker at sælge enkelte dele af dødsboet og selv stå for selve rydningen. I kan bare tage kontakt til os, og så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning.

Herefter aftaler vi en dag, hvor vi gennemgår og vurderer dødsboet. Efter inspiceringen får I en pris på, hvad boligen er værd. Hvis I ønsker at vi rydder dødsboet for jer, vil værdien af boligen blive fratrukket prisen på rydningen, og I vil få af vide, hvad I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad I skal betale for at få ryddet dødsboet.

Er vi de rigtige for dig?

Hvem køber dødsboer?

Der er både antikvitetshandlere, marskandisere og dødsbofirmaer som vi Primo Borydning også er. Udover det, er der også auktionshuse som opkøber de genstande der kan sættes på auktion. Her får du dog ikke en totalrydning, hvis man har et ønske om det.

Hvilke slags dødsbo ryddes?

Primo Borydning rydder alle slags dødsboer. Hos Primo Borydning rydder vi alle slag dødsbo. Om det er sommerhuse, gårde eller et helt normalt hus, så står vi klar til at gøre processen så gnidningsfri som mulig.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud på køb af dødsbo ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os for pris på køb af dødsbo

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.