Hvem er vi

Familievirksomhed

PrimoBorydning er en familievirksomhed med stor erfaring i at tømme alle former for boliger og opkøb af indbo. Vi beskæftiger os med alt fra opkøb, rydning og klargøring af boliger enten til boligforeninger eller til eventuelt salg.

Hvis det ønskes, kan vi altså stå for både opkøb og rydning af boet som en samlet pakkeløsning.

Hvem er vi?

PrimoBorydning er en familievirksomhed med passion for at hjælpe vores kunder med at få den mest tilfredsstillende og bedste service. Vi har tidligere arbejdet i offentligt regi, men mistede interessen herfor, da vi ønskede at følge vores passion og store interesse for borydning.

Vi har arbejdet med rydning, opkøb og klargøring af boliger m.m. på hobbyplan i mange år, hvilket har givet os stor erfaring og ekspertise på området.

Vi startede derfor PrimoBorydning med et klart mål om at specialisere os endnu mere og dermed tilbyde den bedste service til vores kunder, da vi fandt ud af, at folk havde brug for en mere fleksibel og tilpasningsdygtig løsning til deres individuelle borydning.

Fleksibilitet og bæredygtighed

PrimoBorydning gør meget ud af at være så fleksible som muligt, så vores kunder altid får lige præcis den hjælp, som de ønsker og har brug for.

Vores mål er altid glade og tilfredse kunder, hvorfor vi er meget omstillingsparate og altid tilpasser os efter den enkeltes individuelle behov. Vi bryster os derudover også af at være så bæredygtige og miljøvenlige som muligt ved hjælp af en yderst miljømæssig og forsvarlig affaldssorteringsproces.

Bred kompetencepallette

Vi har en meget bred kompetencepallette, der er opbygget gennem vores forskellige baggrunde og store erfaring.

PrimoBorydning tilbyder både rydning af bo, opkøb af indbo og klargørelse til salg eller boligforening. Vi kan løse de fleste opgaver, og der er derfor ikke noget, som er hverken for stort eller for småt til, at vi kan give en hånd med.

Det kan være alt fra demontering af hårde hvidevarer, fjerne gulvtæpper og gardiner, foretage tunge løft og afmontere diverse ting, der kræver særligt udstyr eller specialværktøj.

Med andre ord er vi ekstremt alsidige, hvad angår vores professionelle kompetencer og serviceniveau, hvorfor vores kunder altid får den bedste service.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.