Tønder

Specialister i tømning og opkøb af dødsbo i Tønder

Et sæt hjælpende hænder til en hård tid

Hos Primo Borydning har vi stor erfaring med at tømme og opkøbe dødsboer i hele Aarhus og omegn. Vi har stor forståelse for, at det kan være en følelsesladet og uoverskuelig opgave at tømme et hjem for en, man holder af, og derfor tilbyder vi at gøre det for dig med den største diskretion og effektivitet.

Vi står derfor til rådighed for rydning, tømning eller opkøb af dødsbo i Aarhus og omegn – fx Viby, Brabrand, Tilst eller Højbjerg. Vi er meget fleksible, så hvad det end måtte være, så kan vi sagtens finde en løsning i fællesskab.

Vi køber og rydder alle typer af dødsbo i og omkring Aarhus. Vi har mange års erfaring i branchen, og I må derfor endeligt ikke tøve med at række ud. Når du tager kontakt til os i Primo Borydning, udvikler vi sammen en plan med dato, tid, eventuelle vurderinger og hvad der ellers måtte være, så du trygt kan overlade det hele til os.

Vi har gennem vores tid i branchen udviklet en bred kompetencepalette, og vi hjælper derfor også gerne med demontering af udstyr og rengøring efter tømning.

Konkurrencedygtige priser og professionel omtanke

Uanset om der er tale om et hus, en lejlighed eller et kælderrum, du skal have tømt, så stiller vi med et loyalt og professionelt team, der løser opgaven for dig til en konkurrencedygtig pris.

Priser for rydning af dødsbo i Tønder

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af lejlighed:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Hjælp til begravelse og juridisk rådgivning – nær dig

Der kan være mange praktiske og juridiske beslutninger at tage, når en af vores nære tager herfra. Vi forstår at det kan være udfordrende som pårørende. På listen her kan du finde bedemænd og advokater i Tønder og omegn.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.