Svendborg

Professionel tømning og rydning af dødsboer i Svendborg

Hos Primo Borydning har vi i flere år arbejdet med tømning og rydning af dødsboer i Svendborg, Middelfart, Odense og resten af Fyn. Vi er derfor diskrette, hensynsfulde og effektive i vores arbejdsgange. Vi har stor forståelse for, at det kan være følelsesladet og uoverskueligt at påtage sig opgaven selv, hvorfor vi tilbyder at gøre det for dig ud fra de forudsætninger, der passer dig bedst.

Vi er enormt fleksible, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud i Middelfart, Strib, Skrillinge, Vejlby og andre nærliggende byer.

Sådan rydder og opkøber vi boliger i Svendborg

Vi aftaler sammen en dag, hvor vi kan gennemgå boet med dig, hvorefter vi aftaler en pris for rydningen.

Det tager nomalt 1-2 dage, og hvis I har effekter af værdi, som vi hos Primo Bordyning er interesseret i, køber vi også disse, så I kan fratrække dem i prisen for rydningen. Vi sælger selv effekterne på markeder eller donerer dem til velgørende formål.

Vi tilbyder også gerne at gøre rent i boet efter tømningen. Tag kontakt i dag og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jer.

Priser for rydning af dødsbo i Svendborg

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af lejlighed:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Hjælp til begravelse og juridisk rådgivning – nær dig

Der kan være mange praktiske og juridiske beslutninger at tage, når en af vores nære tager herfra. Vi forstår at det kan være udfordrende som pårørende. På listen her kan du finde bedemænd og advokater i Svendborg og omegn.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.