Haderslev

Effektiv og professionel tømning og opkøb af dødsbo i Haderslev

Det kan være en utroligt uoverskuelig og følelsesladet opgave at skulle tømme en kærs dødsbo, efter de er afgået. Derfor tilbyder vi hos Primo Borydning vores mange års erfaring inden for faget, så vi kan give jer den hjælp, I har brug for i en svær tid.

Vi er hensynsfulde og fleksible i vores arbejdsgange, og vi bestræber os samtidigt på at være den billigste løsning for dig. Vi tømmer og opkøber dødsbo i Viborg og omegn, så vi kommer også gerne til de mindre byer som Hald Ege, Overlund og andre.

Vi opkøber effekter af værdi, som I kan trække fra i prisen for borydning

Hvis I har effekter af værdi i dødsboet, som I påtænker at sælge, køber vi gerne de fleste ting til en god pris. Vi sælger dem efterfølgende på markeder eller donerer dem til velgørende formål.

Den pris modregner vi i prisen for borydningen, hvis I også har valgt den service.

Når I har taget kontakt, og vi sammen gennemgår boet, kan vi I fællesskab finde de ting, som I ønsker at sælge. Inden gennemgangen anbefaler vi, at I finder de ting, der har affektionsværdi for jer, så I kan få dem med hjem.

Hvis I ønsker at aflevere boet uberørt, så er det også helt okay.

Priser for rydning af dødsbo i Haderslev

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af lejlighed:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Hjælp til begravelse og juridisk rådgivning – nær dig

Der kan være mange praktiske og juridiske beslutninger at tage, når en af vores nære tager herfra. Vi forstår at det kan være udfordrende som pårørende. På listen her kan du finde bedemænd og advokater i Haderslev og omegn.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.