Effekter af værdi

Sådan vurderer vi værdi i dødsboet

Hos Primo Borydning har vi altid bestræbt os på at kunne levere totalløsninger til vores kunder, da vi ved, at de befinder sig i en svær og ubehagelig tid.

Ved at tilbyde totalløsninger gør vi det altså muligt for dig at få håndteret alt i forbindelse med at få tømt, solgt og ryddet dødsboet, så I trygt kan overlevere de praktiske gøremål i denne tid til os.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har effekter af værdi i dødsboet, så kan du blive klogere her på siden. Hvis vi finder effekter af værdi hos jer, som vi ønsker at opkøbe, modregner vi selvfølgelig deres værdi i den endelig pris for borydningen.

Kontakt os til en uforpligtende samtale i dag

Vi sidder altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på telefonnummer (+45) 28 90 98 97, og vores services dækker hele Jylland og Fyn.

Du kan også bruge vores kontatkformular her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Her er en liste over typiske effekter af værdi i dødsbo

Det kan være meget forskelligt, hvilke effekter og genstande, der efterlades i et dødsbo. I har som familie naturligvis førsteret til at vurdere, hvilke effekter I ønsker at tage med fra dødsboet, hvilket ofte er ejendele med affektionsværdi. Der er dog ofte også ting, som man ikke har interesse i eller kræfter til at få afsat, og det er her vores service kan hjælpe jer.

Vi opkøber oftest:

  • Møbler: det kan være lamper, lænestole og specifikt designermøbler
  • Pyntegenstande: keramik, porcelæn, stentøj
  • Genstande i materialerne: teak og palisander
  • Smykker i guld og sølv

I forbindelse med at få ryddet et dødsbo, gennemgår vi det altid med jer først, så hvis I er i tvivl om nogle genstande, kan vi altid vurdere det i fællesskab. Vi giver fair og fordelagtige priser, så I kan få lettet den praktiske byrde og spare penge på den overordnede rydning af boet.

Det koster rydning af dødsbo

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af hus:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.