Sønderborg

Ingen opgave er for stor eller for lille: tømning af dødsbo i Sønderborg

Hos Primo Borydning assisterer vi med rydning og opkøb af alle slags dødsbo i Svendborg og omegn med den største diskretion og effektivitet.

Uanset om der er tale om et kælderrum, en lejlighed eller et hus, står vi klar til at påtage os opgaven, som vi forstår, kan være særligt uoverskuelig eller følelsesladet for dig.

Vi finder sammen den løsning, som passer bedst for dig, så du får en tryg oplevelse ved at bruge vores service. Vi tømmer og opkøber dødsboer i Esbjerg og omegn som Bramming, Gjesing, Sædding, Guldager og lignende.

Få hjælp til rydning og opkøb af dødsbo samt efterfølgende rengøring

Vi tilbyder også at opkøbe effekter i dødsboet, der har en værdi, og vi giver en god pris.

Den pris kan eventuelt fratrækkes prisen på en borydning, og vi sælger efterfølgende effekterne på markeder eller donerer dem til velgørende formål.

Derfor anbefaler vi også, at I har gennemgået boet for effekter med affektionsværdi, inden vi kommer, så I kan få disse trygt med hjem, og vi kan give jer en pris på det resterende. Vi gør også gerne rent efter en borydning.

Priser for rydning af dødsbo i Sønderborg

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af lejlighed:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Hjælp til begravelse og juridisk rådgivning – nær dig

Der kan være mange praktiske og juridiske beslutninger at tage, når en af vores nære tager herfra. Vi forstår at det kan være udfordrende som pårørende. På listen her kan du finde bedemænd og advokater i Sønderborg og omegn.

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud

Står du med et dødsbo, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.