Rydning af dødsbo

Danmarks bedste pris på rydning af dødsbo

Hos PrimoBorydning er vi Danmarks billigste rydning af dødsbo, og vi klarer tømning og opkøb såvel som borydning til en god pris. Vi er en familievirksomhed med ekspertise i opkøb og rydning af alle slags bo og indbo, herunder:

 • Dødsbo
 • Plejehjem
 • Ældrebolig
 • Plejercenter
 • Plejebolig

Når du har brug for at få ryddet et dødsbo, står vi klar til at hjælpe. Vi rydder dødsboer i Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland og på hele Fyn. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvad er et dødsbo?

Et dødsbo er det, en person efterlader, når han eller hun går bort. Et dødsbo er dermed den afdødes formue og ejendele, og det består af alt lige fra hus, sommerhus, indbo og bil til tandbørste, vasketøj, bøger på natbordet og lignende. Listen er lang, og når en person er gået bort, skal man finde ud af, hvad der skal ske med alle disse efterladte ejendele.

Det er en uvant og ofte følelsesmæssig proces, som kan være svær at komme igennem. Derfor står vi hos Primo Borydning klar til at hjælpe. Vi klarer det hurtigt og effekt med respekt for både den afdøde og de efterladte.

Overvejelser omkring ting af affektionsværdi

I forbindelse med tømning af et dødsbo, er der ikke noget, I som pårørende behøver at gøre. Det hele kan overlades urørt til os, og så vil vi give et uforpligtende tilbud herudfra.

Vi anbefaler dog, at I efterladte får overvejet, om der er ting af affektionsværdi for jer, som I gerne vil beholde. Dette skal afklares inden vi kommer ud og kigger på dødsboet.

Hvordan vi håndterer og vurderer et dødsbo inden rydning

Når vi står for rydning af dødsbo vil det altid blive foretaget med stor respekt og forståelse for jer som pårørende. Fremgangsmåden er følgende:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kontakt

Samarbejdet starter ved, at I tager kontakt til os omkring det pågældende dødsbo. Herefter finder vi sammen en dag, hvor vi vil gennemgå og vurdere dødsboet.

Gennemgang af boet

På den aftalte dato kommer vi ud på adressen. I kan vælge at efterlade hele boet uberørt til os, eller I kan sortere og blot efterlade det, I ønsker. Det er fuldstændig op til jer. Vi anbefaler dog, at I forud for gennemgangen får afklaret, om der er effekter, der har affektionsværdi for jer, og som I derfor ønsker at beholde. Gennemgangen tager cirka 30 – 45 minutter.

Prisaftale

Efter gennemgangen vil I få et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsboet. Vi har ingen faste prislister, da prisen varierer og afhænger af størrelsen på boet og omfanget af selve opgaven.

Når vi har inspiceret dødsboet, vil vi ud fra arbejdsmængden anslå en pris. Prisen på rydningen vil blive fratrukket værdien af boligen, og I vil få af vide, hvad I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad I skal betale for at få ryddet dødsboet.

Rydningen

Dødsbo rydning

Herefter aftaler vi en dag, hvor vi kommer ud og rydder dødsboet. Vi bestræber os på, at det sker hurtigt og effektivt, og ofte vil vi kunne klare opgaven på 1-2 dage. Vi hjælper med det hele, herunder nedtagning af gardiner, fjernelse af gulvtæpper, fjernelse af hårde hvidevarer og meget andet. Affald og andet, der skal bortskaffes, vil blive sorteret i henhold til alle miljømæssige overensstemmelser undervejs.

Rengøring

Efter rydningen tilbyder vi som ekstra service at stå for rengøringen, hvis I ønsker at til vælge dette. Herefter er processen færdig, og vi afregner det aftalte beløb kontant.

Hvor i landet hjælper i med dødsboer?

Vi rydder generelt i Sønderjylland og Midtjylland op til Randers og ellers på Fyn. Det vil sige at vi blandt andet rydder dødsboer i følgende byer:

 • Odense
 • Middelfart
 • Aarhus
 • Randers
 • Kolding
 • Vejle
 • Viborg
 • Silkeborg
 • Fredericia
 • Horsens
 • Esbjerg

Hvem skal være til stede under oprydningen?

Ud fra vores erfaring skal der helst være minimum én pårørende til stede under vurderingen. Da der kan opstå spørgsmål under vurderingen. Hvis ingen er tilgængelige pga. rejser eller andet, kan vurderingen godt fortages uden. Pris og rydnings forløb, vil blive aftalt over telefon i stedet. Hvis det er på et plejehjem, kan personalet i de fleste tilfælde vise boet.

Det koster rydning af dødsbo

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.

**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af hus:

U. 70 m24.500 kr
70-90 m25.400 kr
90-140 m26.700 kr
O. 1408.200 kr

Priser for rydning af hus:

U. 50 m22.800 kr
50-80 m24.200 kr
80-100 m25.600 kr
O. 1006.700 kr

Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her

Tag kontakt I dag

Modtag et gratis uforpligtende tilbud på dødsbo rydning ved en enkelt opringning

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo

Står du med et dødsbo og har brug for rydning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Primo Borydning tømmer vi alle former for dødsboer til god pris, og vi kommer gerne ud, når det passer dig. Vi står klar til at hjælpe på hele Fyn og i Jylland.

Vi holder til i Aarhus, Odense, Vejle og Ribe

Skriv til os

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.