Her er en liste over typiske effekter af værdi i dødsbo

Det kan være meget forskelligt, hvilke effekter og genstande, der efterlades i et dødsbo. I har som familie naturligvis førsteret til at vurdere, hvilke effekter I ønsker at tage med fra dødsboet, hvilket ofte er ejendele med affektionsværdi. Der er dog ofte også ting, som man ikke har interesse i eller kræfter til at få afsat, og det er her vores service kan hjælpe jer.

Vi opkøber oftest:

  • Møbler: det kan være lamper, lænestole og specifikt designermøbler
  • Pyntegenstande: keramik, porcelæn, stentøj
  • Genstande i materialerne: teak og palisander
  • Smykker i guld og sølv

I forbindelse med at få ryddet et dødsbo, gennemgår vi det altid med jer først, så hvis I er i tvivl om nogle genstande, kan vi altid vurdere det i fællesskab. Vi giver fair og fordelagtige priser, så I kan få lettet den praktiske byrde og spare penge på den overordnede rydning af boet.

Kontakt os til en uforpligtende samtale i dag

Vi sidder altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på telefonnummer 28 90 98 97, og vores services dækker hele Jylland og Fyn.

Du kan også bruge vores kontatkformular her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Det koster rydning af dødsbo

Priser for rydning af hus:

U. 70 m2

4.500 kr

70-90 m2

5.400 kr

90-140 m2

6.700 kr

O. 140

8.200 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms

Priser for rydning af lejlighed:

U. 50

2.800 kr

50-80

4.200 kr

80-100

5.600 kr

O. 100

6.700 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms


Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her