Et sæt hjælpende hænder til en hård tid

Vi køber og rydder alle typer af dødsbo i og omkring Aarhus. Vi har mange års erfaring i branchen, og I må derfor endeligt ikke tøve med at række ud. Når du tager kontakt til os i Primo Borydning, udvikler vi sammen en plan med dato, tid, eventuelle vurderinger og hvad der ellers måtte være, så du trygt kan overlade det hele til os.

Vi har gennem vores tid i branchen udviklet en bred kompetencepalette, og vi hjælper derfor også gerne med demontering af udstyr og rengøring efter tømning.  

Konkurrencedygtige priser og professionel omtanke

Uanset om der er tale om et hus, en lejlighed eller et kælderrum, du skal have tømt, så stiller vi med et loyalt og professionelt team, der løser opgaven for dig til en konkurrencedygtig pris.

Lokale samarbejdspartnere hjælper os med at vejlede dig

Hvis I har effekter af værdi i dødsboet, som I gerne vil have vurderet og solgt, hjælper vi hjertens gerne også med dette. Vi har lokale samarbejdspartnere i Aarhus, der hjælper med at gøre processen så effektiv som muligt. Her er der tale om antikvariater som Byens Antik, Antik Stentoft og Aarhus Antik, der kan hjælpe jer med vurdering af antikviteter eller ejendomsmæglere i forbindelse med salg af boligen.

Hos Primo Borydning opkøber vi også gerne effekter, som I måtte have af værdi, og disse kan med fordel modregnes i betalingen af en eventuel borydning. De overskydende effekter sælger vi enten på markeder eller donerer til velgørende formål, så dødsboers ejendele kan få et nyt hjem.