Vi tømmer alle slags dødsbo

Primo Borydning tømmer alle slags dødsbo hurtigt og effektivt uanset omfanget af opgaven, og vi lader os hverken begrænse af affald, rod eller andet. Vi rydder det hele på en gang, så du kan spare både tid og penge, da du undgår at skulle leje trailer, rydde op og bruge tid på at affaldssortere alt det, der skal smides ud.

Det gælder alt fra gårde og større boliger til lejligheder og sommerhuse.

Vi sætter kunden i centrum hver gang, og du kan derfor være sikker på, at tømningen af dødsboet foregår med både respekt for den afdøde, men også med både respekt og forståelse for den situation, som I efterladte står i.

 

Hvad skal der fortages inden vurdering?

Der behøver ikke være fjernt noget før der ryddes. Dog skal alle de genstande og møbler i selv vil beholde være taget ud.

Sådan tømmer vi et dødsbo

Når du har taget kontakt til os om et dødsbo, du ønsker skal tømmes, er processen derfra enkel og effektiv. Vi bestræber os på, at det hele er klaret inden for en uges tid.

Vi aftaler først en dag, hvor vi gennemgår dødsboet, hvorefter du vil få en pris på, hvad det vil koste at få det tømt. Efterfølgende kommer vi ud og tømmer vi dødsboet. Vi tager det hele med, og vi fjerner både gardiner, gulvtæpper, hårde hvidevarer og alt andet, så der ikke er noget tilbage, der efterfølgende skal håndteres eller sortes af jer. 

 

Hvad er tidsrammen for vurderingen?

Vurderingen vil ofte tage omkring 40-60 min. Hvor boet vil blive gennemgået. Derefter vil i få sendt et tilbud. Hvis i takker ja til det tilbud, skal der udfyldes en kontrakt omkring forløbet på rydningen. Vurderingen er gratis uanset om du siger nej eller ja.

Det koster tømning af dødsbo

Priser for tømning af lejlighed

U. 50

2.800 kr

50-80

4.200 kr

80-100

5.600 kr

O. 100

6.700 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms

Priser for tømning af hus:

U. 70 m2

4.500 kr

70-90 m2

5.400 kr

90-140 m2

6.700 kr

O. 140

8.200 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms


Hos Primo Borydning tilbyder vi både rydning af boet samt videresalg af effekter af værdi. Det betyder at prisen vi tager for rydning er dødsbo er modregnet særlige effekter af værdi som vi finder under vores arbejde.

Du kan læse mere om vores priser og hvordan de udregnes her