Vi tømmer alle slags dødsbo

Primo Borydning tømmer alle slags dødsbo hurtigt og effektivt uanset omfanget af opgaven, og vi lader os hverken begrænse af affald, rod eller andet. Vi rydder det hele på en gang, så du kan spare både tid og penge, da du undgår at skulle leje trailer, rydde op og bruge tid på at affaldssortere alt det, der skal smides ud.

Vi sætter kunden i centrum hver gang, og du kan derfor være sikker på, at tømningen af dødsboet foregår med både respekt for den afdøde, men også med både respekt og forståelse for den situation, som I efterladte står i.

Sådan tømmer vi et dødsbo

Når du har taget kontakt til os om et dødsbo, du ønsker skal tømmes, er processen derfra enkel og effektiv. Vi bestræber os på, at det hele er klaret inden for en uges tid.

Vi aftaler først en dag, hvor vi gennemgår dødsboet, hvorefter du vil få en pris på, hvad det vil koste at få det tømt. Efterfølgende kommer vi ud og tømmer vi dødsboet. Vi tager det hele med, og vi fjerner både gardiner, gulvtæpper, hårde hvidevarer og alt andet, så der ikke er noget tilbage, der efterfølgende skal håndteres eller sortes af jer.