Vurdering af værdi i et dødsbo

Når du står med et dødsbo, som du ønsker at komme af med, er det vigtigt med vurderingen. Der kan være designer møbler, antikke møbler eller andet værdifuldt iblandt indboet, som vil kunne modregnes i den pris, vi tager for at rydde dødsboet.

Hos Primo Borydning er der specifikke effekter, som vi særligt interesserede i, og som vi gerne opkøber fra dødsboer. Det er blandt andet:

Design møbler

Møbler i teak og palisander

Porcelæn

Lamper

Keramik

Guld og sølv

Det er primært disse effekter, som vi opkøber og modregner.

Vi giver altid gode og fordelagtige priser. Vi køber ikke nogen former for køkkenudstyr.

Håndtering og vurdering af dødsbo

Når vi hos Primo Borydning står for opkøb eller rydning af et dødsbo, foregår det med kunden i centrum. Vi er som firma vant til at sætte os ind i den svære situation, som I efterladte befinder jer i, og vi klarer derfor opkøb af dødsbo hurtigt og professionelt, så processen bliver så enkel og effektiv som overhoved muligt.

I kan selv vælge, om I ønsker at sælge hele boet i en totalløsning, eller om I blot ønsker at sælge enkelte dele af dødsboet og selv stå for selve rydningen. I kan bare tage kontakt til os, og så kan vi i fællesskab finde den bedste løsning.

Herefter aftaler vi en dag, hvor vi gennemgår og vurderer dødsboet. Efter inspiceringen får I en pris på, hvad boligen er værd. Hvis I ønsker at vi rydder dødsboet for jer, vil værdien af boligen blive fratrukket prisen på rydningen, og I vil få af vide, hvad I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad I skal betale for at få ryddet dødsboet.

Hvem køber dødsboer?

Der er både antikvitetshandlere, marskandisere og dødsbofirmaer som vi Primo Borydning også er. Udover det, er der også auktionshuse som opkøber de genstande der kan sættes på auktion. Her får du dog ikke en totalrydning, hvis man har et ønske om det.

Hvilke slags dødsbo ryddes?

Primo Borydning rydder alle slags dødsboer. Hos Primo Borydning rydder vi alle slag dødsbo. Om det er sommerhuse, gårde eller et helt normalt hus, så står vi klar til at gøre processen så gnidningsfri som mulig.