Rydning og tømning af dødsbo

Priserne ved lejlighed:

U. 50

2.800 kr

50-80

4.200 kr

80-100

5.600 kr

O. 100

6.700 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms

Priser ved hus:

U. 70 m2

4.500 kr

70-90 m2

5.400 kr

90-140 m2

6.700 kr

O. 140

8.200 kr

*Priserne er vejledende og baseret på gennemsnittet fra tidligere år. Vi laver ingen egentlige tilbud før vi har set dødsboet.
**Alle priser er ekskl. moms

Hvordan udregnes prisen for rydningen?

Hos Primo Borydning er alle priser eksklusive moms og skal betragtes som vejledende. Du vil få et tilbud skræddersyet til din bolig, når vi har besigtiget den. Derudover er de ovenstående priser udtryk for prisen på totalrydning, hvilket betyder, at du som udgangspunkt altid er garanteret en pakkeløsning, når du hyrer os.

Totalrydning inkluderer:

  • Afmontering og fjernelse af hårde hvidevarer
  • Fjernelse af søm og skruer i vægge
  • Afmontering af gardiner
  • Fjernelse af eventuelle gulvtæpper

Prisen er eksklusive rengøring af dødsboet, men dette kan I naturligvis vælge til, hvis I ønsker det. Derudover tilbyder vi at opkøbe diverse værdier og effekter i dødsboet som designermøbler, møbler i teak og palisander, lamper, keramik, gulv og sølv og lignende, hvilke vil blive modregnet jeres endelige pris. Læs mere om hvilke værdier vi opkøber.

Vi vil efter besigtigelse af boligen og dens effekter give jeres vores tilbud på de effekter, som vi i fællesskab er blevet enige om, at I ønsker at modregne. Hvis du skulle have nogen spørgsmål til prisudregningen, må du endelig tage kontakt til os. Vi sidder klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud.